Några saxade inlägg från nätet:
 

anithau 31 aug 2009

Jag håller på Evermat. Har haft min i 3 år, hur bra som helst.

solveig 31 aug 2009

Jag har haft min i minst 6 år och den är helt fantastisk, jag torkar även frukt tomater och morötter nyttigare än godis.

Hasse L. 2 sep 2009

Min Evermat är från mitten av 1970-talet. Fungerar lika bra nu som när den var nyinköpt. I och för sig har den vita färgen gulnat men den är helt funktionell. ett bra köp jag gjorde en gång i tiden som jag använt i alla år till svamp, frukt och grönsaker

Titti A 2 sep 2009

Har haft min första i mer än 10 år, den andra i 3 år. Helnöjd. Många av mina vänner har den också. Används till mycket mer än svamp. Det är en riktigt bra investering. Har även torkat blodpudding för att ha till hundgodis.
Ollorna ska bågna uppåt.

Jenny Umeå 4 sep 2009

Det finns plana ollor att beställa från tillverkaren. De är tänkta för runda bär, tex. blåbär o lingon som annars bara rullar ut mot kanterna om ollan inte är helt fylld. De “bågnade” ollorna är jättebra om det man torkat har fastnat lite i gallret. Då är det bara att knäppa till på gallerbotten så lossnar allt. Gallret ska som sagt vara buktat uppåt vid torkning.

Inger 9 sep 2009

Hej Kramfors! Jag hade tidigare en OBH Nordica svamptork men var inte nöjd då det var för trångt mellan “ollorna”. Köpte i dagarna en Evermat och torkade min svamp dubbelt så fort + att det är plats för nästan dubbelt så mycket svamp eller annat än i OBH Nordican. Ett klart plus för EVERMAT.